Товар
Срок отгр.
Заказ
Цена
Поставщик
14 дн.
1 924р.
12cm fan/24+4pin/(6+2)pin PCI-E/3*SATA/1*FDD/2*IDE) (219465
Цена с НДС
14 дн.
1 924р.
12cm fan, 24+4pin, 6/8pin PCI-E, 3*SATA, 2*IDE, 1*FDD) (221643
Цена с НДС
14 дн.
1 945р.
Цена с НДС
14 дн.
2 015р.
12cm fan/24+4pin/6pin PCI-E/3*SATA/1*FDD/2*IDE
Цена с НДС
14 дн.
2 061р.
ATX/SC/black/12cm fan/24p+4p/6/8p PCI-E/3*SATA/2*IDE/FDD
Цена с НДС
14 дн.
2 101р.
+PFC) black (12cm fan, 24+(4+4)p, (6+2)p PCI-E, 3*SATA) (221639 (без сетевого шнура)
Цена с НДС
14 дн.
2 198р.
12cm fan/24+4pin,6/8p PCI-E/3*SATA/1*FDD/2*IDE
Цена с НДС
14 дн.
2 245р.
12cm fan, 24+4pin, 6/8pin PCI-E, 3*SATA, 2*IDE, 1*FDD
Цена с НДС
14 дн.
2 295р.
ATX/SC/black/12cm/24p+(4+4)p/6/8p PCI-E/4SATA/3IDE/FDD
Цена с НДС
14 дн.
2 322р.
fan 12cm, 400-mm cable, power cord, 20+4P, 12V 4+4P, 1x PCI-E 6+2P, 4x SATA, 3x PATA, 1x FDD
Цена с НДС
14 дн.
2 338р.
Цена с НДС
14 дн.
2 339р.
ATX/SC/black/12cm fan/24p+4p/6/8p PCI-E/3*SATA/2*IDE/FDD
Цена с НДС
1 дн.
2 369р.
(24+4+4pin) 120mm fan 4xSATA
Цена с НДС
14 дн.
2 390р.
ATX/SC/black/12cm fan/24p+4p/6/8p PCI-E/3*SATA/2*IDE/FDD
Цена с НДС
1 дн.
2 392р.
24pin 3*SATA 12cm Fan I/O switch power cord RTL
Цена с НДС
1 дн.
2 423р.
(2xSATA/2xMolex/24+4pin/80mm)
Цена с НДС
14 дн.
2 469р.
Цена с НДС
14 дн.
2 575р.
ATX 2.31, 600W, PWM 120-mm fan, Black case
Цена с НДС
1 дн.
2 683р.
(24+4+4pin/120mm/4xSata/RTL)
Цена с НДС
14 дн.
2 702р.
ATX/SC/black/APFC/12cm/24p+(4+4)p/PCI-E/5*SATA/3*IDE/FDD
Цена с НДС
14 дн.
2 711р.
APFC/12cm/24p+(4+4)p/PCI-E/5*SATA/3*IDE/FDD
Цена с НДС
1 дн.
2 759р.
ATX v2.3 Haswell, fan 12cm, 400mm cable, power cord, 20+4P, 12V 4+4P, 1x PCI-E 6+2P, 4x SATA, 3x PATA, 1x F
Цена с НДС
1 дн.
2 759р.
(ATX 2.31, peak 600W, Passive PFC, 120mm fan, power cord, черный) OEM
Цена с НДС
1 дн.
2 783р.
(24+4+4pin/120mm/4xSata/RTL)
Цена с НДС
1 дн.
2 829р.
ATX 120mm, 5xSATA, 1xPCI-E, APFC, 80+
Цена с НДС
14 дн.
2 852р.
ATX/black/APFC/12cm/24p+4p/PCI-E/5*SATA/3*IDE/FDD
Цена с НДС
14 дн.
2 901р.
0mm cable, Retail
Цена с НДС
14 дн.
2 934р.
(ATX 2.31, 600W, Active PFC, 120mm fan, черный) BOX
Цена с НДС
1 дн.
2 955р.
(24+4+4pin) PPFC 120mm fan 5xSATA
Цена с НДС
1 дн.
2 989р.
CE, P.PFC, black coating, 12cm Red Fan, Standby <1W, Brown box
Цена с НДС